Принудителното напускане на Пам Велидис от Ергенът предизвика множество коментари в

...
Принудителното напускане на Пам Велидис от Ергенът предизвика множество коментари в
Коментари Харесай

Стана ясно смъртта на кого е изкарала Пам от Ергенът

Принудителното овакантяване на Пам Велидис от " Ергенът "  предизвика голям брой мнения в обществените мрежи. Както към този момент стана ясно, персонална покруса е предиздвикала колоритната участничка бързо да напусне сантименталното риалити, в което другояче бе измежду най-коментираните.

Броени дни, откакто се случи всичко това, Пам бе посетител в " Тази събота " по bTV, където показа и какво тъкмо се е случило в персоналния й живот, което толкоз доста да я раздруса.

Оказва се, че Пам е изгубила най-близката си другарка - момичето, което, в действителност, я е подтикнало да се яви в предаването. Есеистката показа, че в случай че през днешния ден може да каже нещо на своята другарка, това би било, че тя е най-хубавото нещо в другарството, което в миналото ѝ се е случвало.

За страдание Пам не е могла да се събере душевен и да продължи съответно присъединяване си в шоуто след новината за нейната загуба, по тази причина и решила да си тръгне.  " Не защото нямаше да получа повече рози ", разясни само тя. И предвижда, че победителка в " Ергенът " ще бъде Елена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР